loader image

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Pro Soccer Academy

Η ανδρική ακαδημία ποδοσφαίρου του κέντρου μας λειτουργεί απο το 2017 και έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να θεωρείται μια απο τις elite ακαδημίες στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου δουλεύοντας με άκρως επαγγελματικά πρότυπα.

Η Pro Soccer Accademy δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σε παιδιά από 5 έως 17 ετών ένα πλήρες και μακροχρόνιο πρόγραμμα διδασκαλίας και εκπαίδευσης πάνω στο ποδόσφαιρο.

Η αποστολή της όμως είναι πολλαπλή. Στη βάση της αφορά την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών και φυσικά την αμιγώς ποδοσφαιρική τους εκπαίδευση.

Επιπρόσθετα όμως, πάντα σε συνεργασία με καταρτισμένους ανθρώπους και επιστήμονες, η Pro Soccer Academy προσεγγίζει τη δουλειά της και παιδαγωγικά, με έμφαση στην ψυχολογία των αθλητών, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί και η ψυχαγωγία των παιδιών που συμμετέχουν στα τμήματά.

Στόχος είναι η δημιουργία αθλητών με προσωπικότητα, αίσθημα ευθύνης και σεβασμού σε συναθλητές, προπονητές και αντιπάλους, αλλά φυσικά και στο ίδιο το άθλημα.

Η Pro soccer academy προσδοκά στην ατομική βελτίωση των παιδιών, ώστε κάθε αθλητής να κάνει ένα ποδοσφαιρικό βήμα εμπρός μέσα από το ετήσιο πρόγραμμά προπονήσεων και αγώνων για να ανελιχθεί, ώστε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της ακαδημίας: prosocceracademy.gr

Πρόγραμμα προπονήσεων Pro Soccer Academy

(Πιέστε για μεγέθυνση)

Leontes Ladies Academy

Η Leontes Ladies Academy είναι η πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αποκλειστικά για κορίτσια, με αθλήτριες ηλικίας 5 έως 16 ετών.

Κύριος στόχος της ακαδημίας, είναι η εκπαίδευση με παιδαγωγική προσέγγιση των νεαρών αθλητριών μέσα απο ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα βελτίωσης για το κάθε ηλικιακό γκρούπ.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου (έτος ίδρυσης 2014) σε συνδιασμό με τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις και το καταρτισμένο προσωπικό έχουν αναδείξει την ακαδημία μας ως το Νο.1 στο χώρο του γυναικείου ποδοδσφαίρου στην Ελλάδα.

Ενδεικτικά, περισσότερες απο 25 αθλήτριές μας, στελεχώνουν την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στα κλιμάκια νεανίδων και κορασίδων τα τελευταία χρόνια, αλλα και προωθούνται σε ομάδες Α’ κατηγορίας γυναικών αποδεικνύοντας την δυναμική της ακαδημίας μας στο τελικό της στάδιο (1η ομάδα).

Πρόγραμμα προπονήσεων Leontes Ladies Academy

(Πιέστε για μεγέθυνση)